.


.

.

.

.

.

.
.
.
.

VOLEM QUE PACO MUÑOZ REBA L'ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT

VOLEM QUE PACO MUÑOZ REBA L'ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT
PULSEU SOBRE LA IMATGE PER A MÉS INFORMACIÓ

dijous, 18 de maig de 2017

Sóc jo també un robot romàntic decorador?
Ontinyent, a dijous dihuit de maig de 2017.

Ooooooooostres!!!!! 
Una de les coses més interessants que ha resultat de les pujades i baixades Ontinyent-Biar amb la meua quefa, lady Barberà, ha estat la constatació que hi ha coses que no poden ser..., d'allò de les casualitats i tota la pesca...  Com per exemple: com és possible que la senyora Alaska i el seu companyó Nacho Canut hagen publicat el seu disc "Canciones para robots románticos" (2016)  sense ni coneixer-me ni haver parlat amb mi? Si és que conten la meua vida fil per randa en el moment en què jo estava vivint-la al peu de la seua lletra...!

Les cançons que ha anat posant-me Laura m'han fet veure que o bé jo també sóc un autòmat romàntic, cosa que no dubte en absolut (per titella i per bledós amorístic), o bé sóc la persona més previsible del món, que també... A saber la de fanocs que, com jo... De moment, ara mateix estic parlant a través del facebook amb una...


Ei, potser no he escrit poesia sobre la debacle perquè ja la feien ells? Però no..., no crec, en aquesta explicació del perquè he redecorat a més no poder ma casa, ells acaben dient que "sólo se que da lo mismo si tú no estás", i jo pense que no, que no dóna el mateix: ara no tinc cap dubte que és molt millor, tot ple d'elements gòtics monumentals! 


Au, a posar-me el disc a tope mentre netege casa...