.


.

.

.

.

.

.
.
.
.

VOLEM QUE PACO MUÑOZ REBA L'ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT

VOLEM QUE PACO MUÑOZ REBA L'ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT
PULSEU SOBRE LA IMATGE PER A MÉS INFORMACIÓ

diumenge, 2 d’abril de 2017

L'LGTBI, a Biar, naix malva...


Biar, a dissabte u d'abril de 2017.

Benvolgudes —alumnes— benvolguts; seré molt breu.

Estic ben orgullós; de vosaltres.

Hui presenteu una entitat cívica pròpia, vostra i ben vostra, amb l'atreviment joiós que vos caracteritza i que em té tan corprés. Un col·lectiu, Plataforma Malva li direu, que voldrà lluitar pels drets, la visibilitat i l'acceptació social de la gent LGTBI del vostre poble i dels d'a la vora Per això he volgut acudir-hi a l'acte de presentació, malgrat qualsevol malgrat, per fer-vos costat. Des de l'institut heu eixit i esteu cridats a fer una feina preciosa..., perquè no sé si veieu clar que vos heu forçat a carregar arroves de treball difícil, dur, complex de vegades, però mai no ingrat. Ajudar, ajudar conscientment persones amb vertaders problemes d'identitat o d'exclussió social serà l'únic premi que rebreu, i sempre serà amb escreix que vos sentireu útils.

Sabeu que compteu amb mi i amb els més professors del centre per ajudar-vos en tot allò que tingueu menester. Segur que si "feu ús de nosaltres" comprovareu que si estem ací és per això, per motivar-vos i ensenyar-vos, val, però si vosaltres tireu avant com ara feu, també acompanyar-vos i col·laborar. És la nostra vocació al cap i a la fi: vosaltres i el vostre futur.Hi confie que ho fareu bé fent bé a la gent que vos puga necessitar, que serà més de la que ara pensareu, i amb els hàndicaps que ja coneixeu de pobles menuts, que si societats de tal i tal i tota la pesca...

Només vos demane que lluiteu amb constància i seguida; que poseu seny en cada història en què vos embarqueu; que busqueu sempre consell dels qui més puguen saber-ne; que ens forceu a nosaltres a preparar-nos i a actuar en el vostre benefici al nostre ofici...; que sigueu vosaltres mateixos i actueu sense retallar il·lusions ni emocions, amb plena llibertat i fixant-vos bé en no ser ni usats ni moneda de canvi de ningú i que, sobretot, passeu dels estereotips i els sambenets. Que no puguen dir-vos mai que només seguiu modes o capricis, obriu-nos els ulls socialment!
I quan expliqueu la vostra feina, per favor, que siga sempre mostra d'activitat rigorosa i de vital alegria. Com és d'important el treball festiu, sempre que no siga l'únic que mostreu amb imatges, el tòpic fet carn... Bé m'enteneu...

Felicitats, avant i gràcies per preocupar-vos de temes d'importància social tan fonda.De vegades, amb passos com els vostres, torne a confiar que tenim possibilitat de trobar camins.