.

.
"I despullant, de dia, les hortes i els jardins,/ en premi de les teves volences sobiranes,/ tos temples ornaria de flamejants magranes/ que, ben ferides, llencen un xàfec de robins".

Els fruits saborosos.
Josep Carner.
.


.

.

dissabte, 10 de desembre de 2016

Hola de nou...

Ontinyent, a divendres nou de desembre de 2016.

Bona nit.

Ahui, heu visitat Can Carrasca - Animafesta un total de 1241 "persones". D'elles, 346 ho heu fet directament al post en què vos saludava i vos pregava que us féreu visibles...

6 persones m'heu respost a través de comentaris al blog i una vintena ho heu fet a través del Facebook. Una dotzena m'heu enviat algun correu electrònic i dos o tres whatsaaps m'han arribat també...

Vos estic molt agraït. Encara que sou pocs comparativament els qui m'heu respost, només saber que sou ahi m'anima, i em motiva a seguir escrivint.

Però per favor, no vos n'aneu massa lluny i, de tant en tant, feu-me algun comentari perquè no vos perda de vista, val?

I als qui heu dit que vos voleu fer una misteleta o un herberet, ma casa està oberta, només cal que vulgueu passar...

Els vostres comentaris m'han emocionat.

Moltes gràcies...

1 comentari:

Mercè Lloret ha dit...

hola Sergi, jo vaig fer un comentari que, pel que sembla, no ha eixit a la llum. Ja sé que de vegades això sol passar. En l'anterior comentari et deia que jo també he observat en el meu blog que n'hi moltes més visites ara que abans i no sé el perquè, la veritat és que jo no em fie massa d'aquest comptador. Però bé, al que anàvem. Jo sé quan tu entres i m'imagine que tu també ho saps quan entre jo. En resum jo entre alguna vegada al teu blog i també llig algun dels teus comentaris al face.
Ja fa temps que no ens hem coincidit en cap dels llocs, a veure si aquestos Nadals tenim més sort.
Una abraçada,