.


.

.

.

.

.

.
.
.
.

VOLEM QUE PACO MUÑOZ REBA L'ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT

VOLEM QUE PACO MUÑOZ REBA L'ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT
PULSEU SOBRE LA IMATGE PER A MÉS INFORMACIÓ

divendres, 14 d’octubre de 2016

Tornaran les falles a València...
Ontinyent, a divendres catorze d'octubre de 2016.

Les Falles amb més lluentons de València han esperat que les falleres majors hagen estat triades per treure al carrer totes juntetes, com van fent costum, els projectes de monuments que protagonitzaran, si els deixen els tants embalums que les envolten, les festes de l'any que ve.

I ací, aprofitant que hi ha qui les publica, apeguem l'enllaç i vos l'oferim, les infantils i les grans, així de lluïts som també.

Realment no hi ha cap projecte enlluernador per destacar, cap cosa que m'haja enamorat a la primera... Veurem com van evolucionant. Igual, com ha passat en els darrers dos anys, el millor no estarà en la secció Especial sinó en la Primera i a l'Eixample...
Algunes d'elles són ja pastoses de per sí. Espere equivocar-me. Armirall Cadalso - Comte d'Altea ja m'atreu per la temàtica mítica i per ser obra de Manuel Algarra, que darrerament se n'ha eixit. I com sempre, m'equivocaré amb Na Jordana, que apunta prou i no sol arribar; la decepció de l'any passat cal que els obligue a posar-se les piles... Ja anirem parlant del tema. Açò no ha fet més que començar..., de nou!