.


.

.

.

.

.

.
.
.
.

VOLEM QUE PACO MUÑOZ REBA L'ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT

VOLEM QUE PACO MUÑOZ REBA L'ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT
PULSEU SOBRE LA IMATGE PER A MÉS INFORMACIÓ

dimarts, 16 d’agost de 2016

Prén cartellàs, Xàtiva...!



Ontinyent, a dia de sant Roc, dimarts setze d'agost de 2016.


Si algú pensava que amb nous senyors canviaria la llei de la pràctica antiga, estava més que enganyat. Vinc dient-ho des què vàreu tirar coets en les darreres eleccions municipalautonomisoides.

Si és cert que el senyor Mariscal ha cobrat sis mil euros de l'ala per fer aquest cartell firenc, no sé com la facció del poble contribuent encara no ha pres a l'assalt la Casa de la Ciutat. 
Si és cert que no ha cobrat ni un duro, també és una indecència perquè el cartell més que no Fira és millor logotip municipal del tòpic manit, però amb data de caducitat. 

Quede clar que un ajuntament té dret a buscar, com a imatge pública, del bo, el millor. Passa a ser patrimoni si és raó de gestió llarga (logo turístic, cultural, econòmic...). És aquesta imatge la millor anunciadora possible de l'event immediat, festiu i social "Fira"? Vosaltres mateixos direu...

Jo, el que tinc clar és què és la nostra història: vindrà qui farà bo el dolent que hi havia. Mireu el cas de la cultura al meu poble sinó...

Per això, he rebut amb tanta alegria la fascinant idea, tan ben aconseguida per cert, del cartell que ha editat l'Ateneu Popular de Xàtiva. Fica dit, mà i braç sencer dins la ferida que ha provocat l'ajuntament i versiona gràficament, i ideològica la xambada mariscalíssima/cerdànica. Les nostres felicitats i el nostre ànim per seguir creant, i fent i volent ser.