.


.

.

.

.

.

.
.
.
.

VOLEM QUE PACO MUÑOZ REBA L'ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT

VOLEM QUE PACO MUÑOZ REBA L'ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT
PULSEU SOBRE LA IMATGE PER A MÉS INFORMACIÓ

dijous, 25 d’agost de 2016

El bou enLEDat...


Ontinyent, a dijous vint-i-cinc d'agost de 2016.

Estimades, estimats. Donem pas a un nou model festiu amb bous, el bou enLEDat.

Bàsicament respon a l'anterior tradició del bou embolat i amb foc, però en aquest cas, l'evolució social fa que el perill del foc siga eliminat. Hom pensa que, així, tot són avantatges. El bou no patirà ceguesa i si embesteix encara podrà clavar dins el cul d'algú un fragment d'aquest nou invent il·luminador. A més, es mostrarà útil, perquè el bou sempre sabrà què té al davant i podrà canviar la intensitat (curta/llarga) depenent de la quantitat de corredors que duga al davant o l'amplitud dels carrers per on el facen córrer.

Ha hagut, fins i tot, alguna veu que ha proposat afegir també alguna mena d'intermitent per tal que l'animal indique als corredors si pensa derrotar a l'esquerra o a la dreta, però aquesta petició segur que no prospera, atenent la grandíssima quantitat de conductors i conductores banyuts i banyudes que mai no els usen. Si persones amb coneixement no gasten d'intermitents, com va a gastar-los un animal que en acabar una festa no està en condicions de passat l'ITV?, ha assegurat el president de l'Escola Automobilística Taurina de Pixa-roglets de l'Horta.
En aquest sentit, cal afegir que la Unió de Professors d'Auto-escola Liberals s'ha posat les mans al cap i s'ha estirat dels pocs cabells que li queden quan li s'ha suggerit que les auto-escoles, caldria adaptar-les per ensenyar els bous a usar les noves llums. Sempre a pagar-ho poca-ropa, ha assenyalat cap a l'esquerra.

El secretari de l'entitat Emboladors en boles, Fransisco Llons Elsmeus, per a tothom Paco, ha fet públic un comunicat de premsa.

L'ajuntament del poble saragossà on s'ha provat l'invent, no ha fet públic cap comunicat, i és llàstima, que bé podria haver fet llum sobre possibles errors en el funcionament del sistema. La secretaria d'Escol·la Valenciana sí que ha parlat (ja era rar que s'estigués callada) i  s'ha mostrat molt favorable, tant davant l'ús del ventall en l'estiu i a les llums LED a les banyes del bou perquè així les rutes dels xiquets cap els col·legis, el proper setembre, seran molt més segures. Com que els nanos duen LEDs als peus, conjuntaran amb les de les banyes a través d'un sistema bluthú superguaxi, ha assegurat el secretari/a general/a de Fashion's United of the World secció Pixa-roglets (de l'Horta).  

La Conselleria del Ram, de la Genialitat Valenciana, estudia implantar per llei les llums LED a tots els cabestres que circulen pel nostre territori, cosa que ha animat a l'Associació de Llumeners LED en les Festes, que Per Més que No Facen Llum Decoren un Muntó, Saps? (ALLFPMNFLDMS) a dir que per fi s'ha acabat la crisi i les seues famílies tornaran a menjar de calent quan arribe l'hivern, que ara, millor alguna cosa lleugereta i fresqueta...

El conegut pels seus amics mestre d'escola Sergi Carrasca, consultat per aquest blog mentre anava escrivint-lo, ha manifestat la seua por que les llums siguen massa fortes i el puguen desllumar quan circule de nit de festa en festa. Després de dos herberets va arribar a preguntar si les piles anirien dins les banyes del bou o usarien d'algun sistema cinètic enganxat a les potes que aprofitara l'energia generada per la carrera de l'animal. Després va preguntar si algú baixava cap a Ontinyent, que es trobava marejat i no volia agafar el bou perquè no funcionaven bé les llums de possició...

Per altra banda, el periòdic seriós especialitzat en xambades d'aquestes, el Liante, ja s'ha encarregat de preguntar a altra gent real i cabal sobre aquest tema de les LEDs del bou, que tant donarà que parlar... Sembla que les penyes i els animalistes tenen clar que no és no. 

El que sí que no sé és si algú li ha preguntat al bou sobre la seua opinió de la necessitat d'implantament d'un curset per tal d'accedir a la participació amb seguretat als seus propis correbous.

Seguirem inquirint.