.

.

"Malaurat aquell qui oblida els vents/ i segueix, i no atura la roda/ no sabent entonar ni tant sols/ una pobra, i trista, nadala de caminant.

No hi ha millor mercader que el Ponent per la neu".

DirHivern.

Sergi Gómez i Soler

.


El Calendari d'Advent d'Animafesta - Can Carrasca

El Calendari d'Advent d'Animafesta - Can Carrasca

.

.

EL BETLEM DE CAN CARRASCA JA ESTÀ EN MARXA

EL BETLEM DE CAN CARRASCA JA ESTÀ EN MARXA

dimecres, 13 de juliol de 2016

Ai, si he de fer el pregó!!!!Ontinyent, a dimecres tretze de juliol de 2016.

Ostres, ostres, ostres...
Si en deu dies he de fer el "manteniment" de les festes de Sant Agustí de Bocairent, i jo sense afaitar ni escriure cap cosa de trellat encara...!

Bé. Això em passa per atendre tants fronts a l'hora. I que encara se'm queixe algú que no vull respondre les seues cridades de telèfon perque em mane més feina de bades...! Fins el coll que vaig, que m'ha tocat fins i tot corregir, ja veus tu com va el meu món, el pregó de festes d'un amic per a un poble també veí... Enguany sembla que sí, que em dedique a mantenir coses...

Va, Sergi, deixa't  de bagatel·les i posa't mans a la feina! A veure si entre aquest preciós matí d'estiu amabilíssim amb boires i pluja, i mentre al migdia la gent del Tour va de la meua estimadíssima (necessitaria quatre esses de tant que l'estime) Carcassona a Montpeller, puc treure alguna cosa de trellat.

El més divertit, supose, seran els assaigs. Aniran carregats, ho sé, de cocacola de cirera...

Però clar. Com pots explicar amb paraules, i sense caure en els tòpics més jocfloralistes l'estima profunda i l'emoció que et provoca açò?: