.

.
"Any empeny qui dia passa/ si no corre poc ni massa;/ que el passar no t’ha de doldre,/ el sol sap on s’ha de pondre./ Si vols prendre el meu avís:/ hora és de ser feliç".

Gnomon.

Sergi Gómez i Soler
.


diumenge, 26 de juny de 2016

Històrica orxata...

Ontinyent, a vint-i-sis de juny de 2016.



Compre una nova marca d'orxata envasada que han tret per Alboraia i, en servir-la, em trobe a un lateral del tetrabrick aquest còmic. M'ha agradat tant que te'l passe perque pugues gaudir-lo també. En quatre frases i tres dibuixos, nyas una de les nostres llegendes gastronòmiques més conegudes..!.

T'imagines que s'estén l'exemple i les fideuades envasades expliquen allò de la barca de Gandia i la paella sense arròs, com el torró nasqué d'un concurs davant un setge militar... O una etiqueta d'herberet dient heus ací el pixum dels Déus?