.

.

LA MORT, CONTADA AL NEN DEL VEÏNAT

La Mort venia de vegades,
però mai no se'n volia anar,
car es trobava bé,
allò que es diu ben bé,
ja saps,
com tu quan surts al corral i jugues
amb els pollets i amb els conills
i agafes una pedra verda
i la trenques amb una pedra blanca
i et poses a plorar de sobte
perquè sí, sense cap moriu,
i com ningú no et fa cas
calles,
i després tornes a jugar
amb açò o amb allò...
Mai no se'n va anar, la Mort,
i es va quedar per a sempre amb nosaltres,
la Mort, ja sap.

Vicent Andrés Estellés.

.


dissabte, 23 d’abril de 2016

Sobre la Llegenda, de nou, als morocristians de Banyeres de MariolaOntinyent, a dia de Sant Jordi, de l'amor i dels llibres, dissabte vint-i-tres d'Abril. 


Celebrare aquest Sant Jordi amb treball, reblit de flors d'espígol i de carrasca. I per compartir amb vosaltres l'alegria de l'amor per gents i llibres, i després de penjar al balcó, junt a la Senyera, i per primera vegada, la bandera croada, vos faig arribar un altre articlet.

No publicava jo al programa de festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola des del temps de les campanes...., així que fou tota una alegria, i no veges quina responsabilitat també, que Jordi Garcia, en qualitat de president de la Llegenda, em demanara que redactara l'escrit que representaria l'entitat i la seua activitat en any de representació. Li quede enormement agraït, tant i com ho estic a tots els components de tan magne atreviment festiu i emotiu, pel seu apreci a les meues calbes aptituds.

Ací teniu l'article, en el dia del patró d'aquest estimat veïnat...

Jordi, fes-li una abraçada al Drac de part meua..., i ara a anar ja fent reposar la memòria de la passada fita, que si no, no tindrem forces per alcançar la propera...