.


.

.

.

.

.

.
.
.
.

VOLEM QUE PACO MUÑOZ REBA L'ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT

VOLEM QUE PACO MUÑOZ REBA L'ALTA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT
PULSEU SOBRE LA IMATGE PER A MÉS INFORMACIÓ

dissabte, 23 d’abril de 2016

Sobre la Llegenda, de nou, als morocristians de Banyeres de MariolaOntinyent, a dia de Sant Jordi, de l'amor i dels llibres, dissabte vint-i-tres d'Abril. 


Celebrare aquest Sant Jordi amb treball, reblit de flors d'espígol i de carrasca. I per compartir amb vosaltres l'alegria de l'amor per gents i llibres, i després de penjar al balcó, junt a la Senyera, i per primera vegada, la bandera croada, vos faig arribar un altre articlet.

No publicava jo al programa de festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola des del temps de les campanes...., així que fou tota una alegria, i no veges quina responsabilitat també, que Jordi Garcia, en qualitat de president de la Llegenda, em demanara que redactara l'escrit que representaria l'entitat i la seua activitat en any de representació. Li quede enormement agraït, tant i com ho estic a tots els components de tan magne atreviment festiu i emotiu, pel seu apreci a les meues calbes aptituds.

Ací teniu l'article, en el dia del patró d'aquest estimat veïnat...

Jordi, fes-li una abraçada al Drac de part meua..., i ara a anar ja fent reposar la memòria de la passada fita, que si no, no tindrem forces per alcançar la propera...